E-sport


Pådriver for norsk E-sport

Warpcrew har i over 20 år vært en stor pådriver av norsk e-sport. Gamecrew er ansvarlig for at konkurransene gjennomføres etter reglene og så smertefritt som mulig. 

Hvert år tar vi tempen på hvilke spill som er populære både lokalt og globalt - før vi gjør oss opp en mening om hvilke spill det skal fokuseres på. Vi arrangerer ofte konkurranser i helt nye utgivelser som tilbyr balanserte konkurranseregler - for å selv måle hvilke spill som har tatt publikums oppmerksomhet. 

 

Valorant er et lagbasert taktisk skytespill som er gratis å spille og utgitt av Riot Games, for Microsoft Windows. Spillets verden er i nær fremtid og spillerene er en agent som er designet basert på land og kultur rundt om i verden som hver har sine unike evner. 

Premiepott 6000,-

 

Med over 125 millioner spillere på verdensbasis er det en selvfølge at Warpzone fører Fortnite- konkurranse!
Spillet er et skytespill hvor målet er ganske enkelt - overlev! Nye spillere starter med lite utstyr. Men ved å finne våpen, rustninger og andre gjenstander i spillet, klarer man beseire motstanderne.

Premiepott 4000,-

League of Legends (forkortet LoL) er et strategisk, flerspiller og internettbasert sanntidsvideospill som det er gratis å laste ned og spille. Det kjører både på Windows, Mac og Linux. LoL ble utgitt i 2009 av Riot Games og er i dag det mest populære gruppekampspillet på nettet, med nasjonale og internasjonale turneringer, profesjonelle serier og årlige verdensmesterskap. (Wikipedia)

Premiepott 6000,-

Counter-Strike: Global Offensive er et nettorientert førstepersonsskytespill utviklet av Hidden Path Entertainment og Valve Corporation. (Wikipedia)

Premiepott 10 000,-

Hearthstone: Heroes of Warcraft er et online kortspill utviklet og utgitt av Blizzard Entertainment. Spillet er, på lik linje med League of legends, ett såkalt free-to-play spill hvor man kan tjene seg opp til bonus innhold eller betale for ekstra kort. (Wikipedia)

Premiepott 2000,-

Rocket League er et fysikk-basert fotball/bilspill utviklet og publisert av Psyonix. (Wikipedia)

Premiepott 4000,-

OBS! Denne artikkelen er for arrangementet 2021.