Event: Stage


Nedtellingen til årets Warpzone er allerede godt i gang. Vi i Event: Stage gleder oss ekstremt til arrangere en rekke konkurranser på scenen igjen. Dersom du har vært på Warpzone tidligere som deltaker eller besøkende, er du nok kjent med flere av compoene som avholdes på scenen.

Både på og av scene holdes det konkurranser som utfordrer deltakerne både fysisk og psykisk. Compoer som dB compo, TypeO og Cola-compo er faste gjengangere. Er du flink til å skrive, skrive eller rett å slett flink til å drikke cola gleder vi oss til å se deg på scenen.

Skriker du nok når du spiller blir det også mulig å få ut litt frustrasjon gjennom godt polstret vold i Gladiator compo. Slå fra deg på andre deltakere, bruk taktikk eller ren styrke for å komme deg til topps i Gladiator compo.

Med et bredt utvalg av konkurranser for enhver smak håper vi å se mest mulig av dere prøve dere på de forskjellige compoene vi har planlagt. Med bare noen uker igjen til det smeller er det bare å begynne å forberede seg på skriking og cola drikking. Gledere oss til å se dere 8-12 oktober.