Fandomatic Con 2019 “Up up and Away” til helgen


Lørdag kan du møte oss på Fandomatic Con. Ta turen innom for å få svar på dine Warpzone spørsmål!

Fandomatic Con 2019 avholdes i Sola Kulturhus. Vi vil være der store deler av dagen, så her kan du komme innom for en hyggelig prat og ikke minst få med deg noe av det fantastiske Fandomatics holder på med. Har du spørsmål til Warpzone, er dette stedet å møte opp for å få svar på alt.

Vi tok en prat med noen "Fandomsene" bak Fandomatic.. Denne gjengen har mye kult på gang!

Fandom?

Gruppen vår heter Fandomatics og vårt store arrangement er Fandomatic Con.
Vi har faste samlinger som vi kaller for "Meetups". Dette er noe vi prøver å gjennomføre en gang i måneden. Vi har vært på film premiere sammen men dem som ønsker å være med og vi har hatt "workshop Meetup" der vi fikk prøve ut nye ting ved hjelp av andre. Vi har også hatt en "Tema Meetup" der vi kledde oss ut og koset oss med karaoke. Et annet større arrangement vi har stått bak, var Cosplay konkurransen på film premieren av "End Games", på kinoen i Stavanger. Der kom vi som Agent SHIELD, agents og delt ut gevinster til dem som kom kledd ut. 
Vi fikk støtte av ulike sponsorer som synes det var en positiv opplevelse for både teamet og publikumet.

Hvem som helst kan være med på «meetups» og Fandomatic Con. Vi prøver alltid få til et mest mulig familievennlig arrangement. Akkurat nå holder vi til på Sola, der vi har fått mye støtte av Fritidsklubben og kulturhuset for både «meetups» og Fandomatic Con for andre gangen. Vårt første con var på Tjelta i 2018.

We are all a little weird and life’s a little weird, and when we find someone whose weirdness is compatible with ours , we join up with them and fall in mutual weirdness and call it love

Men hva er greia? Vi er Fandomatics! -Et ord som beskriver Fandoms som er litt crazy (Fanatics ). Satt sammen blir navnet Fandomatics. Vi synst det kan være vanskelig å forklare hvem vi egentlig er, siden vi har en stor visjon som fokuserer på relasjoner, samhold, samarbeid og inkludering. Vi ønsker å bygge broer mellom de ulike kjekke gruppene, interessert i kreativiteten her i Rogaland (Stavanger).

Vi gleder oss til å se deg!

Sjekk også ut event på facebook!

Facebook Fandomatics og Fandomatics Norway

Instagram fandomaticsnorway