Foreldreforedrag - Få et innblikk i barnas spillhverdag


Vi i Warpcrew inviterer deg som er foreldre eller bare ønsker et bedre innblikk i barnas verden til et gratis foredrag onsdag 13.oktober klokken 19.00 sammen med Morten Frankrig fra Altibox. Han vil gi dere et innblikk i de ulike spillene og sjangerne som spilles i dag.

 

Morten, eller «DarthOstepop» som han kalles i spillmiljøet, er en lidenskapelig gamer midt i 40-åra. Til daglig jobber han som produktsjef for opplæring i Altibox. I tillegg er han dypt inne i Norges e-sport miljø hvor han for tiden er styreleder i Einherjar og leder av sportslig utvalg i Norsk E-sportforbund.

 

Morten er selv far til to tenåringer og gift med en utrolig tålmodig kone. I tillegg er han en engasjert teknologientusiast og Wifi-ambassadør og erfaren foredragsholder. Gjennom 30 år som aktiv gamer har Morten god kjennskap til spillmiljøet. Han spiller fremdeles aktivt online, men går heller ikke av veien for å spille mindre, obskure spill i Indie klassen.

 

Med sin unike erfaring med så vel PC- som konsollspill, kan Morten gi deg et verdifullt innsyn i en verden der mange voksne føler seg fremmedgjort. Gjennom sitt foredrag lærer han deg mer om emner som:

  • Er noen spill «farligere» enn andre
  • Grensesetting
  • Hva er MoBA og FPS-spill
  • Hvorfor må du abonnere på spilltjenester for å spille online
  • Hva går de ulike spillene egentlig ut på
  • Spill som sosial arena
  • Hva betyr de rare ordene og uttrykkene som spillere bruker seg imellom
  • Kjørereglene som gjelder i spillverdenen

Dette er en unik mulighet for deg som foreldre/foresatt til å få svar på spørsmål og sette deg inn i hva som skjer i spillverden. 

 

Etter foredraget vil det være mulighet for å stille spørsmål, møte ildsjelene bak arrangementet, og få en omvisning inne i salen hvor barn og unge spiller dataspill.

 

Vi håper at du setter av tid til å bli med onsdag 13.oktober klokken 19.00 på Lura. Dette er en unik mulighet til å bli mer engasjert i barnas hverdag slik at du bedre kan forstå hvilken verden de lever i, og at du kan lettere føre en meningsfylt dialog med dem.