Foreldreforedrag


Velkommen til foredrag for deg som ikke spiller selv, men som ønsker å få et bedre innblikk i spillernes verden for lettere å kunne involvere deg i barnas spillhverdag.

Blant emnene som blir tatt opp er:

- Er noen spill «farligere» enn andre
- Grensesetting
- Hva er MoBA og FPS-spill
- Hvorfor må du abonnere på spilltjenester for å spille online
- Hva går de ulike spillene egentlig ut på
- Spill som sosial arena
- Hva betyr de rare ordene og uttrykkene som spillere bruker seg imellom
- Kjørereglene som gjelder i spillverdenen

Foredraget holdes av Morten Frankrig fra Altibox.
Morten, eller «DarthOstepop» som han kalles i spillmiljøet, er en lidenskapelig gamer på 43 år. Til daglig jobber han som produktsjef for opplæring i Altibox.

Morten er selv far til to tenåringer og gift med en utrolig tålmodig kone. I tillegg er han en engasjert teknologientusiast og Wifi-ambassadør og erfaren foredragsholder. Gjennom sine 25 år som aktiv gamer har Morten god kjennskap til spillmiljøet. Han spiller fremdeles aktivt online, men går heller ikke av veien for å spille mindre, obskure spill i Indie klassen.

Med sin unike erfaring med så vel PC- som konsoll-spill, kan Morten gi deg et verdifullt innsyn i en verden der mange voksne føler seg fremmedgjort. Gjennom sitt foredrag lærer han deg mer om gaming-trender, spill, begreper og grensesetting.

Engasjer deg i barnas hverdag. Benytt denne anledningen til bedre å forstå hvilken verden barna lever i, så du lettere kan føre en meningsfylt dialog med barna dine.

Deltakelse er gratis - meld deg på ved å trykke "Skal" på dette arrangementet.

Vel møtt!