Hvor raskt er egentlig nettverket på Warpzone?


Vår sponsor og samarbeidspartner er stolt over å presentere årets hastighet under Warpzone 2017!

Lyse Fiber og Altibox har i mange år vært en trofast samarbeidspartner og sponsor av Warpzone, og sammen har vi klart å legge til rette for at nedetid for internett under arrangementet har vært minimalt eller ikke tilstede! 

Warpcrew og Lyse har gjort Randaberg Arena klar for den digitale fremtiden og vi kjører Warpzone på 10Gbit/s!

Men hva er egentlig 10Gbit/s?

10Gbit/s, eller 10.000Mbit/s som er et mer allment begrep som betyr at du, i teorien, kan laste ned filer med en hastighet på 1250Megabyte(MB), eller 1,25Gigabyte(GB) per sekund. 

Det er hastighet som ikke tilbys til hvem som helst da det krever noe spesielt utstyr der det skal leveres. Lyses fiberinfrastruktur leverer dette uten problem, og Warpcrew har oppgradert sitt nettverksutstyr for å kunne utnytte dette maksimalt.

Elder Scrolls Online er et stort spill som tar mye plass, 68GB for å være nøyaktig. Med hastigheten vi skal ha på Warpzone lastes dette spillet ned på 54,4sekunder.

Selv om vi leverer denne hastigheten på Warpzone vil ikke dette si at du vil klare å få denne hastigheten inn på PCen din. De fleste nyere PCer har i dag et nettverkskort som takler opptil 1Gbit/s.