Ordinært billettsalg starter NÅ!


Billettsalget for Warpzone 2017 er nå åpent! Gå ikke glipp av sjansen - Begrenset antall billetter tilgjengelig!

UKESPASS

Ukespass er billetten som gir deg tilgang til hele arrangementet, alle dager. Du har her mulighet for å delta på alle våre konkurranser, både innen e-sport og det som foregår på scenen. Du tar med deg din egen pc eller konsoll, samt skjerm og kabler som som du måtte trenge. Dersom billetten er forhåndskjøpt har du mulighet for å reservere plass når bordkartet åpner. 

Når du kommer til plassen, vil du ha tilgang til 2 stk strømuttak og en reservert port i switch.

Pris:
Via nett - 700,-
I døren - 800,-

VETERAN GAMER

Her får dere tilgang til et noe mer skjermet rom. Spill i fred og nyt litt ekstra luksus hele uken. Dere tar med dere egen pc eller konsoll, samt skjerm og kabler som som dere måtte trenge. Strøm og nettverk skal ligge klart på området når dere kommer - Koble opp og spill!

Pris: 1000,- 

BESØKSPASS

Ta turen innom og sjekk ut hva som skjer på et LAN-party. Du kan ikke ha med deg maskin eller overnatte. Men du kan gå fritt rundt i lokalet og snakke med venner og kjente. Vi har i tillegg både konkurranser og foredrag som er åpne for alle å delta på. Du vil ikke har mulighet for å delta på e-sport konkurranser.

Pris: 250,- (hele uken) (100,- refunderes dersom du forlater lokalet innen 02:00 samme natt som du kjøpte besøkspass)

STREAMER

Vi ønsker å samarbeide med våre spill-ambassadører, ta kontakt for mer informasjon om ett mulig samarbeide. Streamere sitter på "podie" plasser, hvor dem har god oversikt over våre lokaler, og samtidig er noe mer avskjermet fra støy. Du vil også ha større plass til rådighet, samt flere strømuttak til utstyr som skulle trenge dette. Siste frist for å ta kontakt er 12. August. 

Kjøpe flere billetter?

Man kan kjøpe flere billetter på en gang. Feks kan dette være praktisk om man feks skal kjøpe til en vennegjeng. Man gjennomfører da kjøp på vanlig måte og kjøper så mange billetter som man trenger (Maks 5 om gangen). Når salget er gjennomført, kan du fra was.warpcrew.com gi bort billettene til hver av vennene dine som skal ha disse. Du kan også plassere dem på bordkartet, slik at vennene dine ikke trenger tenke på dette.

Det er viktig at alle som kommer har hver sin billett, ellers vil du måtte stå i en ekstra lang kø ved innsjekking for å få ordnet opp i dette.

(Vilkår og informasjon finner du på was.warpcrew.com)