Partnere


Warpcrew er en frivillig non-profitt organisasjon - Her er det ingen som sitter igjen med noe gevinst etter arrangementet og eventuelle overskudd går videre til neste års budsjett for å danne ett enda større arrangement. 

For å realisere Warpzone er vi avhengig av gode støttespillere for å gjennomføre arrangementet. 

Årets arrangement ville aldri blitt det samme uten den fantastiske støtten vi får fra våre samarbeidspartnere nevnt nedenfor. 

Ønsker din bedrift å bidra til en sterkt voksende kultur innen e-sport og dataparties? Vi tilbyr en rekke muligheter for best å synliggjør våre partnere - og din bedrift er intet unntak. Kontakt oss for å bli bedre kjent!

Hovedsponsor

Hognestad trafikkskole

Hognestad trafikkskole er årets game sponsor! Ved hjelp av hognestad har vi mulighet for å gi deltakerene våre ett bredere tilbud innen spillkonkurranser slik at vi treffer noe for enhver smak! 

Under arrangementet vil du kunne se noen av de topp moderne bilene som elevene ved skolen får kjøre stå utstilt på området samt få mer informasjon dersom du skal starte på sertifikat eller trafikalt grunnkurs! 

Du finner også mer informasjon på deres nettsider

Hognestad trafikkskole er en kjøreskole med store visjoner nå og for fremtiden. Vi har som mål å ligge et hestehode foran, slik at du som elev alltid skal være trygg på å få en profesjonell og sikker trafikkopplæring. Lærerne våre deltar ofte på kurs for å lære seg det nyeste innen faget. - Hognestad trafikkskole

Sponsorer

Bouvet

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon.

Under arrangementet vil du kunne teste noen av de tingene Bouvet er med å utvikler innenfor Augmented Reality med blant annet Microsoft HoloLens! 

På bloggen deres kan du få gode tips og ideer til prosjekter du kan gjøre selv hjemme, eller hvordan løfte bedriften i det digitale markedet! 

Les mer om Bouvet her! 

HC Shop

Noen gang lurt på hvem som leverer maskinene brukt under scene konkurransene?

Med butikkpersonell som har en langt over gjennomsnittet interesse for det tekniske bak en PC, kan du være sikker på at du under arrangementet får den hjelpen og de oppgraderingene du trenger! Ta en tur innom butikken iløpet av Warpzone og gjør noen kupp bak leverandørene av Warpzone Gamer pcene! 
Som lokal leverandør av det ypperste innen data slipper du å vente på posten for å få det nyeste innen hardware - HCShop har butikker i Sandnes og Bryne!

Les mer om HCShop her!

Vestad Lighting

Vestad Lighting er vår sponsor innen scene og digitale flater! Ved hjelp av Vestad har vi mulighet for å levere en mainstage som kan måle seg med de største turneringene i de nordiske land! 

Les mer om Vestad Lighting her

Altibox

Lyse Fiber og Altibox har lenge værst en trofast sponsor av Warpzone innenfor fiber - og noen ganger liker dem å ta litt ekstra i for å vise at dem virkelig kan levere! 

Ved hjelp av deres leveranser kan vi være sikre på at deltakerene får en god og lag-free opplevelse gjennom hele arrangementet! 

Les mer om Altibox her!

Kai Hansen Trykkeri

Totalleverandør innen alt av profilering for Warpcrew og Warpzone - Fantastiske produkter med konkurransedyktige priser!

Les mer om Kai Hansen Trykkeri her!

TØRST Drikke

TØRST Drikke er et norsk firma som utvikler energidrikke, sportsdrikke, juice og vann med forskjellige tilsetninger.

Teamet bak TØRST Drikke har studert og testet drikkevarer i mange år i forskjellige land, og med den erfaringen så er det nå utviklet nye smaker og konsepter.

Les mer på torstdrikke.no