Informasjon


Warpzone er et rusfritt datatreff som blir avholdt på Randaberg like utenfor Stavanger. Warpcrew er arrangør for datatreffet og har holdt på siden 1997. Vi er en non-profit organisasjon bestående av frivillig ungdom.

NÅR ARRANGERES WARPZONE 2018?

Warpzone 2018 arrangeres 7-11. Oktober i Randaberg Arena. (Uke 41 - som er Høstferie i Rogaland)
Kilde: https://www.timeanddate.no/ferie/hostferie

BILLETTINFORMASJON

Alle kjøp foregår via Warpcrew sitt system for billettsalg.
Vi benytter oss av Paypal som bla støtter Visa & Mastercard.

Vi refunderer ingen billetter. Du kan derimot overføre din billett til andre via systemet. Billetter kan ikke selges for mer enn ordinær verdi.
Alle billetter registreres med ditt eget navn og er personlige. 

Kjøpe flere billetter?
Ønsker man kjøpe flere billetter samtidig, kan man kjøpe opptil 5 billetter på samme bruker. Dette kan være genialt dersom du ønsker å plassere dere alle sammen på seatmap. Så snart du har gjort dette er det viktig at du overfører billettene til hver av vennene dine. Dette MÅ du gjøre i god tid før arrangementet og tar bare få minutter. (Husk at de må ha bruker i was.warpcrew.com før du kan overføre billettene til dem)
¤ Gå til https://was.warpcrew.com -> Velg Pålogging
¤ Logg på med din egen bruker og velg "Billettliste"
¤ Fra listen skal du se alle billettene dine. Trykk på hver av dem for så å velge "Flytt/gi vekk billett"
¤ Søk opp brukeren/vennen din og fullfør overføringen - Ferdig :-)

Det er viktig at alle som kommer har hver sin billett, ellers vil du måtte stå i en ekstra lang kø ved innsjekking for å få ordnet opp i dette.

(Vilkår og informasjon finner du på was.warpcrew.com)

Velge sete/sitteplass (Seatmap)

Etter man har kjøpt billett, kan man reservere plassen man skal ha under Warpzone. (Forbeholdt at seatmap er åpnet for reservasjon)

¤ Gå til https://was.warpcrew.com -> Velg Pålogging
¤ Logg på med din egen bruker og velg "Billettliste"
¤ Fra listen skal du se alle billettene dine. Trykk på en av billettene du ønsker å velge plass for.
¤ Nå skal du få frem billetten din - trykk på "Reserver"
¤ Finn deg en plass - Grønn farge betyr ledig sete. Trykk på ledig sete.
¤ I menyen til høyre, skal du nå trykke på navnet ditt under "Reserver til".
¤ Nå kan du gå tilbake til billettlisten. Da skal du se at billetten din har fått plassen du har valgt - Ferdig :-)

Tips! - Husk at scenen ofte spiller en del musikk og arrangerer konkurranser. Scenen er øverst på bordkartet, så sett deg gjerne i andre enden om du ønsker "litt" roligere omgivelser :-)

EarlyBird

Det skal lønne seg å være ute i god tid. Det gjør jobben vår som arrangør lettere og gjør at vi kan planlegge bedre noe som gjør at kostnadene våre holdes nede. EarlyBird gjelder de 50 første og vil kun være i salg frem til 01.06. EarlyBirds vil kunne reservere plass på seatmap noen uker før Ukespass. Dere vil også ha egen innsjekk og slippes inn opptil 2 timer før Ukespass. På toppen av dette vil dere få en "EarlyBag" fylt opp med en del snacks og annet digg.

Pris: 649,- (Begrenset til de første 50 eller frem til 1. Juni)

UKESPASS

Ukespass er billetten som gir deg tilgang til hele arrangementet, alle dager. (Vanlig billett)
Du har her mulighet for å delta på alle våre konkurranser, både innen e-sport og det som foregår på scenen. Du tar med deg din egen pc eller konsoll, samt skjerm og kabler som som du måtte trenge. Dersom billetten er forhåndskjøpt har du mulighet for å reservere plass når bordkartet åpner. 

Når du kommer til arrangementet vil du ha tilgang til 2 stk strømuttak og en reservert port i switch.

Pris: 649,- (Ved forhåndskjøp)
Pris: 799,- (Ved kjøp i døren)

VETERAN GAMER (25+)

Veteran plassene våre er spesielt tiltenkt dere som ønsker trekke dere litt bort fra alle andre og litt mer komfort. Spill i fred og nyt litt ekstra luksus hele uken. Du får et større bord, et hyggelig oppholdsområde med sofa, gratis kaffe og noen felles kjøleskap slik at en kan holde varer kaldt under arrangementet. Og forresten - vi fyller opp kjøleskapet med litt digg drikke!

Du tar med deg egen pc eller konsoll, samt skjerm og kabler som som du måtte trenge. Strøm og nettverk skal ligge klart på området når du kommer. 
Ellers samme fordeler som "Ukespass" har  - Koble opp og spill.

Vi har satt en nedre aldersgrense til 25 år på denne billetten.

Pris: 999,-

BESØKSPASS

Ta turen innom og sjekk ut hva som skjer på et datatreff. Du kan ikke ha med deg maskin eller overnatte. Men du kan gå fritt rundt i lokalet og snakke med venner og kjente. Vi har i tillegg både konkurranser og foredrag som er åpne for alle å delta på. Du vil ikke har mulighet for å delta på e-sport konkurranser.

Pris: 150,- (For en dag)
Pris: 250,- (for hele uken)

Sikkerhetsregler

Se gjennom våre sikkerhetsregler, som besvarer en del spørsmål om hva som er lov og ikke på Warpzone. Dersom du ikke har fylt 16 år, krever vi feks. at du tar med ferdig signert samtykkeskjema. Les mer om dette under Sikkerhetsregler her

Kiosk

Vi tilbyr en egen kiosk med konkurransedyktige priser under arrangementet vårt - her selges drikke, snacks, varm og kald mat. 

Tidsplan

Vi har en stor tidsplan med diverse konkurranser og sceneshow gjennom hele arrangementet, slik at du ikke går glipp av det du måtte ønske. Tidsplanen kan forrandres frem til arrangementet, og avvik kan forekomme.

Randaberg Arena

Randaberg Arena er en fullskala innendørs fotballbane. Vi benytter ⅔ av banen i tillegg til garderober, toaletter og andre fasiliteter på bygget.
Finner du ikke frem til Arena? Trykk her for å få opp kart

Seatmap

Vi legger opp til rundt 400 sitteplasser. Hver deltaker vil ha (ca) 90cmx 80cm til sin disposisjon.

Når du kommer

Når du ankommer Randaberg Arena. Følg skilting og kjør rett frem tilbaksiden av bygget. Her vil det være mulighet for å sette av utstyr og gå direkte inn i Arena. Dette for å slippe dra alt av utstyret gjennom hele hovedinngangen (Vi skjønner at dette for en gamer må føles som en ekspedisjon!). Når du kommer inn vil det være skranker som tar seg av innsjekking og gir deg adgangsbånd til Warpzone. Når du har fått dette, kan du ta med utstyret videre til din valgte plass. Parkering av biler, mopeder, traktorer og annet skal kun foregå på oppmerkede plasser, på fremsiden av bygget.

Vi ses til Rogalands råeste dataparty - Velkommen!