Informasjon


Informasjon - Warpzone 2017

Warpzone er et rusfritt datatreff som blir avholdt på Randaberg like utenfor Stavanger. Warpcrew er arrangør for datatreffet og har holdt på siden 1997. Vi er en non-profit organisasjon bestående av frivillig ungdom.

Se også Warpzone på Wikipedia (norsk)

NÅR ARRANGERES WARPZONE 2017?

Warpzone 2017 arrangeres 8-12. Oktober i Randaberg Arena. (Uke 41 - som er Høstferie)

BILLETTINFORMASJON

Alle kjøp foregår via Warpcrew sitt system for billettsalg.

Vi godtar Visa og Mastercard.

Vi refunderer ingen billetter. Du kan derimot overføre din billett til andre via systemet. Billetter kan ikke selges for mer enn ordinær verdi.

Alle billetter registreres med ditt eget navn og er personlige. 

UKESPASS

Ukespass er billetten som gir deg tilgang til hele arrangementet, alle dager. Du har her mulighet for å delta på alle våre konkurranser, både innen e-sport og det som foregår på scenen. Du tar med deg din egen pc eller konsoll, samt skjerm og kabler som som du måtte trenge. Dersom billetten er forhåndskjøpt har du mulighet for å reservere plass når bordkartet åpner. 

Når du kommer til hallen vil du ha tilgang til 2 stk strømuttak og en reservert port i switch.

Pris:
Via nett - 700,-
I døren - 800,-

VETERAN GAMER (25+)

Her får du tilgang til et noe mer skjermet rom. Spill i fred og nyt litt ekstra luksus hele uken som større bordplass, et hyggelig oppholdsområde med sofa og bord, gratis kaffe og noen felles kjøleskap slik at en kan holde varer kaldt under arrangementet. Du tar med deg egen pc eller konsoll, samt skjerm og kabler som som du måtte trenge. Strøm og nettverk skal ligge klart på området når du kommer - Koble opp og spill!

Pris: 1000,- 

BESØKSPASS

Ta turen innom og sjekk ut hva som skjer på et LAN-party. Du kan ikke ha med deg maskin eller overnatte. Men du kan gå fritt rundt i lokalet og snakke med venner og kjente. Vi har i tillegg både konkurranser og foredrag som er åpne for alle å delta på. Du vil ikke har mulighet for å delta på e-sport konkurranser.

Pris: 250,- (hele uken) (100,- refunderes dersom du forlater lokalet innen 02:00 samme natt som du kjøpte besøkspass)

Kjøpe flere billetter?

Man kan kjøpe flere billetter på en gang. Feks kan dette være praktisk om man feks skal kjøpe til en vennegjeng. Man gjennomfører da kjøp på vanlig måte og kjøper så mange billetter som man trenger (Maks 5 om gangen). Når salget er gjennomført, kan du fra was.warpcrew.com gi bort billettene til hver av vennene dine som skal ha disse. Du kan også plassere dem på bordkartet, slik at vennene dine ikke trenger tenke på dette.

Det er viktig at alle som kommer har hver sin billett, ellers vil du måtte stå i en ekstra lang kø ved innsjekking for å få ordnet opp i dette.

(Vilkår og informasjon finner du på was.warpcrew.com)

Sikkerhetsregler

Se gjennom våre sikkerhetsregler, som besvarer en del spørsmål om hva som er lov og ikke på Warpzone. Dersom du ikke har fylt 16 år, krever vi feks. at du tar med ferdig signert samtykkeskjema. Les mer om dette under Sikkerhetsregler her

Kiosk

Vi tilbyr en egen kiosk med konkurransedyktige priser under arrangementet vårt - her selges drikke, snacks, varm og kald mat. 
Mer informasjon kan du finne her

Tidsplan

Vi har en stor tidsplan med diverse konkurranser og sceneshow gjennom hele arrangementet, slik at du ikke går glipp av det du måtte ønske. Tidsplanen kan forrandres frem til arrangementet, og avvik kan forekomme.

Randaberg Arena

Randaberg Arena er en fullskala innendørs fotballbane. Vi benytter ⅔ av banen i tillegg til garderober, toaletter og andre fasiliteter på bygget.
Finner du ikke frem til Arena? Trykk her for å få opp kart

Seatmap

Vi har i år satt et tak på 704 sitteplasser. Hver deltaker vil ha (ca) 90cmx 80cm til sin disposisjon.

Når du kommer

Når du ankommer Randaberg Arena. Følg skilting og kjør rett frem tilbaksiden av bygget. Her vil det være mulighet for å sette av utstyr og gå direkte inn i Arena. Dette for å slippe dra alt av utstyret gjennom hele hovedinngangen (Vi skjønner at dette for en gamer må føles som en ekspedisjon!). Når du kommer inn vil det være skranker som tar seg av innsjekking og gir deg adgangsbånd til Warpzone. Når du har fått dette, kan du ta med utstyret videre til din valgte plass. Parkering av biler, mopeder, traktorer og annet skal kun foregå på oppmerkede plasser, på fremsiden av bygget.

Vi ses til Rogalands råeste dataparty - Velkommen!