Venture


Hvor og når

Sted: Lura Bydelshus

Adresse: Prinsens vei 14A, 4315 Sandnes

Dato: 9. - 13. Oktober 2023

Dørene åpner mandag, 18:00
Vi stenger fredag, 10:00

 

Om Venture

Venture er et lokalt dataparty for barn og unge i Lura bydel og omegn i Sandnes i regi av Warpcrew. Det ble arrangert første gang i 2019 og ble tatt godt imot. På arrangementet får deltakerne mulighet til å møte andre likesinnede og utforske sin egen kreativitet i både spill og konkurranser. Samtidig har de muligheten til å bli del av fellesskapet som oppstår under arrangementet og danne seg nye venner eller bli bedre kjent med eksisterende.

 

Være en del av oss?

Send inn en søknad og bli med som frivillig!

 

 

Billetter

Alle billetter kjøpes gjennom vårt arrangementsystem was.warpcrew.com

Informasjon om de ulike billettene og kjøpshjelp finner du ved å gå til Billettinfo

 

Samtykkeskjema og regler

Vi ber om at alle leser de detaljerte reglene for arrangementer i regi av Warpcrew.

Alle deltakere under 16 år må ha med seg skriftlig samtykke fra foreldre eller foresatte for å kunne delta på arrangementet. Samtykkeskjema må være utfylt for å få byttet billetten til armbånd. Vi anbefaler å skrive ut skjemaet på forhånd :)

Trykk her for å laste ned samtykkeskjema

Trykk her for å laste ned regler

 

Sitteplass

Hver deltaker får tildelt et bord som på 180x80cm til sin disposisjon, samt 2 strømuttak.

 

Besøk

Ta turen innom for å besøke en venn eller ditt barn! Delta i aktiviteter på scenen eller bare kom for å bli en del av en fantastisk sosial arena.

For foresatte og andre er dette en ypperlig anledning til å se hvordan barn og unge som driver med dataspill kan samles og utforske sin digitale kreativitet!

 

Kiosk

Det er ikke kiosk på arrangementet og vi anbefaler å benytte tilbudet i nærområdet.

 

Hygiene

Det er viktig med god hygiene for å unngå både sykdom og smitte. Vi oppfordrer til å jevnlig vaske hendene godt, benytte hånddesinfeksjon og ta seg en daglig dusj. Det finnes dessverre ikke muligheter for å dusje på arrangementet.

 

Overnatting

Arrangementet pågår hele døgnet fra fredag til søndag, og det vil derfor være mulighet til å sitte oppe hele natten å spille eller prate med venner. På grunn av plass og behov for å holde rømningsveier fri er det ikke tillatt å sove på arrangementet.

 

Deltakere med nedsatt funksjonsevne

Våre lokaler er tilpasset for rullestolbrukere og andre med nedsatt funksjonsevne. Vi ønsker å gjøre vårt beste for at deltakere skal ha mulighet å delta på vårt arrangement uansett hvilke utfordringer det måtte være, og oppfordrer deg til å ta kontakt om du lurer på noe.

 

Vergeordning

For å best mulig kunne tilpasse for deltakere med nedsatt funksjonsevne som trenger hjelp gjennom arrangementet, vil disse ha mulighet til å ha med seg verge og vi oppfordrer til å ta kontakt.

 

Kontakt oss

Kontakt oss om du skulle lure på noe på [email protected] eller sjekk ut Kontakt Oss